Team

Freya Sixma

Freya Sixma

Organisator

Freya Sixma (°1992) zet zich al jaren in voor kwaliteit in het fantasygenre. Wat begon als een passie is met een studie in Boekwetenschap en een baan als assistent uitgever bij een moderne uitgever uitgegroeid tot een fulltime bezigheid. Ontwikkeling in het boekenvak is nodig om verhalen actueel te houden. Als organisator van de Harland Awards hoopt ze de ontwikkelingen en kwaliteit van het genre verder te stimuleren.

Contacteer Freya voor al je vragen over de Romanprijs.

Mariska Reniers

Mariska Reniers

Organisator

Mariska Reniers (°1995) is zo verzot op boeken dat ze daar haar studie van heeft gemaakt. Na een bachelor in de literatuurwetenschap volgde een master in de jeugdliteratuur. Mariska’s lievelingsboek is Alice’s Adventures in Wonderland. Ze kijkt heel erg uit naar het organiseren van de Harland Awards 2017.

Contacteer Mariska voor al je vragen over de Verhalenwedstrijd.

Jorrit de Klerk

Jorrit de Klerk

Technisch coördinator (HARIS)

Jorrit de Klerk (°1975) leest sinds zijn jonge jaren SF, studeerde technisch bedrijfskundige en is nu werkzaam als ZPP’er. Sinds 2014 is hij weer druk aan het schrijven. Na twee deelnames aan de Harland Awards verhalenwedstrijd ontwikkelde hij de webapplicatie HARIS ter ondersteuning van de wedstrijd. Dit jaar treedt hij toe tot de organisatie en concentreert zich voornamelijke op het technische en logistieke gedeelte van de wedstrijd. Jorrit streeft naar een grotere zichtbaarheid en acceptatie van het fantastische genre en de kruisbestuiving van fantastische elementen naar andere literaire stromingen. Hij is van mening dat de Harland Awards hieraan bijdraagt.

Contacteer Jorrit voor al je vragen over Haris of meld hem problemen met de website.

Yarrid Dhooghe

Yarrid Dhooghe

Zakelijk coördinator (financiën en marketing)

Yarrid Dhooghe (°1991) is al van jongs af aan een genrelezer. Een paar jaar geleden was hij redacteur en recensent bij Fantasywereld. Na een minder actieve periode tijdens zijn studie in de Musicologie en het Cultuurmanagement is Yarrid aangesteld als bestuurslid van Stichting Fantastisch Genre. Zijn passie om Nederlandstalige genreschrijvers een podium te geven, heeft ervoor gezorgd dat hij mee één van de drijvende krachten achter de Harland Awards 2017 is geworden.

Contacteer Yarrid voor alle algemene en zakelijke vragen, sponsorships en andere samenwerkingsverbanden.