Uitslag van de Paul Harland Prijs 2014

De prijswinnaarsHet Gala van het Fantastische Boek was een gigantisch succes. De zaal zat tijdens de Awardceremonie bomvol (er waren 330 plaatsen) en er was veel en afwisselend nieuws en vermaak, onder de vakkundige leiding van presentator Singha Samwel. Maar daarover later meer op deze website en op Hebban Fantasy. Nu is natuurlijk iedereen benieuwd naar de uitslag.

Hieronder de zes prijswinnaars! Gefeliciteerd allemaal!

Wil je de totale uitslag weten (dus alle plaatsingen van alle verhalen en deelnemers), volg dan deze link. Het juryrapport wordt zo snel mogelijk verstuurd aan alle deelnemers en medewerkers aan de Prijs.

De prijzen:

Paul Harland Prijs
1. Erik Heiser (€ 1.000,-)
2. Sarah de Waard (€ 300,-)
3. Marco Knauff (€ 100,-)

Paul Harland Debuutprijs
Jacqueline Weers (€ 150,-)

NCSF Premie
Marco Knauff (€ 150,-)

De Feniksprijs
Nieske Lindelauf – den Heijer (€ 35,-)

Het publiek 1 Het publiek 2COMMENTS16

  1. Van harte gefeliciteerd alle prijswinnaars, en met name Erik Heister. En de complimenten aan de organisatoren van het Gala.

  2. Gefeliciteerd winnaars!

  3. Mijn felicitaties voor alle winnaars, maar als ik eerlijk ben, heb ik tot op heden alleen nog maar iets van Marco Knauff gelezen. Zeer terecht dat hij twee prijzen heeft gewonnen! Een veelbelovende schrijver…

  4. Voor wie er niet bij was, blijft het spannend wat de jury te zeggen gaat hebben!
    Moeten we “zo snel mogelijk” interpreteren als een kwestie van uren, dagen of weken?

    • Dagen. Ik ben bijna klaar, maar er moeten ook nog een heleboel andere dingen gebeuren, die de afgelopen weken minder aandacht hebben gehad (zoals bijvoorbeeld betaald werk ;-). Daarom een slag om de arm, maar het zal vandaag of morgen zijn, verwacht ik.


LEAVE A COMMENT