Op zaterdag 2 april 2016 wordt de Dag van het Fantastische Boek gehouden in de Rode Hoed te Amsterdam. Tijdens het middagprogramma bieden wij twee workshops marketing voor auteurs aan. De inschrijving daarvoor start nu.

 

Wil je bij een van de twee workshops of beide workshops aanwezig zijn? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar middag@harlandawards.eu en vermeld hierin minimaal de volgende gegevens:
1. Als onderwerp van de e-mail: “Inschrijven workshop” met daarbij aangegeven naar welke je wilt gaan. (Dus “Inschrijven workshop 07”, “Inschrijven workshop 08” of “Inschrijven workshops 07+08”.)
2. In de body van de e-mail een herhaling van naar welke workshop/workshops je wilt gaan.
3. Onder welke naam je al een middagticket gekocht hebt. (Het is niet mogelijk om je in te schrijven voor een workshop als je nog geen ticket hebt gekocht. Tickets kun je hier kopen. De naam die je opgeeft, dient exact overeen te komen met hoe de naam op jouw ticket staat. Hierdoor kan het in sommige gevallen zo zijn dat de naam anders is dan jouw eigen naam.)

Zorg ervoor dat je mail zo snel mogelijk bij ons binnen is, daar er beperkt plek is (vol=vol). Na het insturen van de mail ontvang je binnen 36 uur een bericht of je naar een/beide workshop(s) kunt.

 

Meer informatie over de workshops:

Het gaat om twee workshops marketing en pr voor zowel beginnende als gevorderde auteurs met ambitie. Je kunt je voor één of voor beide workshops inschrijven. De eerste workshop wordt gegeven door Marijn de Jong, sinds november online marketeer van uitgeverij Luitingh-Sijthoff (daarvoor tien jaar ervaring bij Ambo | Anthos) en gaat exact over haar vakgebied: het online marketen van auteurs en hun boeken. De eerste workshop start om 14:00 en duurt tot 14:50. De naam van deze workshop is “Workshop 07 – Workshop online marketing voor auteurs”.

De tweede workshop wordt gegeven door Caroline van der Lee, projectmanager en marketingstrateeg van de Boekenkrant en gaat over alle ándere gebieden van boekenmarketing. Deze workshop start om 15:00 en duurt tot 15:50. De naam van deze workshop is “Workshop 08 – Workshop offline marketing voor auteurs”.

Deze workshops gaan op intekening en er is beperkt plaats (vol = vol).

 

De workshops zijn de laatste onderdelen van het middagprogramma die met voorinschrijving werken. De inschrijvingen van de rondetafelgesprekken 10, 11 en 12 zijn vorige week reeds afgerond.
De andere onderdelen (alle onderdelen in zaal 1 en 2 en panel 09 uit zaal 3) werken zonder voorinschrijving. Wegens veiligheidseisen heeft elke zaal een maximum aantal plaatsen. Daardoor is het raadzaam om ruim op tijd voor het gewenste onderdeel bij de juiste zaal te zijn.

Het volledige middagprogramma vind je hier. Tickets kun je hier kopen.

Let op: Het programma is onder voorbehoud. De inhoud en/of aanwezige gasten kunnen te allen tijde wijzigen door omstandigheden.