Op zaterdag 2 april 2016 wordt de Dag van het Fantastische Boek gehouden in de Rode Hoed te Amsterdam. Tijdens het middagprogramma bieden wij twee workshops marketing voor auteurs aan. De inschrijving daarvoor start op vrijdag 11 maart om 11:00 uur.

 

Het gaat om twee workshops marketing en pr voor zowel beginnende als gevorderde auteurs met ambitie. Je kunt je voor één of voor beide workshops inschrijven. De eerste workshop wordt gegeven door Marijn de Jong, sinds november online marketeer van uitgeverij Luitingh-Sijthoff (daarvoor tien jaar ervaring bij Ambo | Anthos) en gaat exact over haar vakgebied: het online marketen van auteurs en hun boeken. De eerste workshop start om 14:00 en duurt tot 14:50. De naam van deze workshop is “Workshop 07 – Workshop online marketing voor auteurs”.

De tweede workshop wordt gegeven door Caroline van der Lee, projectmanager en marketingstrateeg van de Boekenkrant en gaat over alle ándere gebieden van boekenmarketing. Deze workshop start om 15:00 en duurt tot 15:50. De naam van deze workshop is “Workshop 08 – Workshop offline marketing voor auteurs”.

Deze workshops gaan op intekening en er is beperkt plaats (vol = vol). Houd dus op vrijdag 11 maart rond 11:00 uur de nieuws-sectie van deze website in de gaten om te lezen hoe je je kunt inschrijven.
Let erop dat je bij inschrijving op vrijdag 11 maart dient aan te geven onder welke naam je een middagticket hebt gekocht. Het middagticket dient dus al vóór het inschrijven gekocht te zijn.

 

De workshops zijn de laatste onderdelen van het middagprogramma die met voorinschrijving werken. De inschrijvingen van de rondetafelgesprekken 10, 11 en 12 zijn vorige week reeds afgerond.
De andere onderdelen (alle onderdelen in zaal 1 en 2 en panel 09 uit zaal 3) werken zonder voorinschrijving. Wegens veiligheidseisen heeft elke zaal een maximum aantal plaatsen. Daardoor is het raadzaam om ruim op tijd voor het gewenste onderdeel bij de juiste zaal te zijn.

Het volledige middagprogramma vind je hier. Tickets kun je hier kopen.

Let op: Het programma is onder voorbehoud. De inhoud en/of aanwezige gasten kunnen te allen tijde wijzigen door omstandigheden.