De organisatie van de Paul Harland Prijs is zeer verheugd dat er een bijzondere manier is gevonden om de topverhalen van de PHP 2012 te publiceren en breder dan gebruikelijk onder de aandacht te brengen. In samenwerking met het enige Nederlandstalige tijdschrift voor fantastische verhalen, WonderWaan, komt zo snel mogelijk na de uitreiking van de PHP een tijdschriftbundel uit. Deze bijzondere uitgave van WonderWaan wordt gratis toegezonden aan alle deelnemers en medewerkers van de Paul Harland Prijs 2012.

Het wordt een prachtige uitgave, met de topverhalen van deze wedstrijd, fraai geïllustreerd door Tais Teng en Remco Nieboer, op klassiek tijdschriftformaat.

Eén van de doelstellingen van de PHP is de promotie van fantastische Nederlandstalige verhalen. In dat kader brengen we de PHP topverhalen en hun auteurs onder de aandacht van de abonnees van WonderWaan en promoten we WonderWaan onder deelnemers aan de Paul Harland Prijs. Schrijvers willen publiceren en lezers willen lezen, dus dit lijkt ons een ideale combinatie.

Dit tijdschrift kenmerkt zich door verhalen van hoge kwaliteit en kan bogen op een lange geschiedenis. De reguliere redactie bestaat uit Jaap Boekestein, Marcel Orie (beide auteur, Jaap heeft de PHP meerdere keren georganiseerd én een keer gewonnen) en Roelof Goudriaan (uitgever Verschijnsel, meervoudig PHP organisator en jurylid). Voor genreauteurs (en dus zeker de deelnemers van de PHP) is het een mooie uitdaging om in de WonderWaan gepubliceerd te worden. Kijk HIER voor de aanstaande thema’s, om inspiratie op te doen en HIER voor de inzendregels.

Alle PHP deelnemers en medewerkers krijgen dus gratis deze speciale uitgave, vergezeld van het zusterblad Holland SF en nadere informatie over het NCSF, de koepelorganisatie van de twee tijdschriften. Het NCSF is natuurlijk ook de sponsor van de SF premie van 150 euro, die tijdens de PHP uitreiking uitgereikt wordt aan de beste sciencefiction inzending.

Sinds kort heeft WonderWaan een nieuwe website: wonderwaan.info. Ga alvast eens kijken en als je niet kan wachten, wordt dan direct lid (dat kan sowieso geen kwaad natuurlijk).

Volg WonderWaan  nieuws op de site, op Twitter en Facebook.