Juryrapport PHP 2014Het Juryrapport van de Paul Harland Prijs 2014 is verzonden aan deelnemers, jury, commentaargevers en andere betrokkenen. Het is een lijvig boekwerk geworden: 280 pagina’s en bijna 130.000 woorden.

We hopen dat de schrijvers er veel aan zullen hebben.

De Paul Harland Prijs gaat in 2015 verder als de Harland Awards. Lees op Hebban Fantasy meer over die verandering. De deadline zal naar verwachting een stukje later worden, maar mikken op juli voor een eerste versie van je verhaal is zeker verstandig. Uiteraard wordt de definitieve deadline ruim van tevoren bekendgemaakt. De woordlimiet blijft het zelfde: 10.000 maximaal.

Houd deze website in de gaten voor nieuws en achtergronden over de wedstrijd (en nieuwe adressen, als we overgaan naar Harland Awards). Like de PHP facebookpagina en volg de PHP op twitter om automatisch op de hoogte te blijven.

Op Hebban Fantasy hebben we uitgebreid verslag gedaan van het Gala van het Fantastische Boek (o.a. veel foto’s). Blijf daar regelmatig komen voor al het (boeken)nieuws in de fantastische genres in het Nederlandse taalgebied: Hebban Fantasy.

Veel plezier (of sterkte) met het juryrapport en schrijf ze. Altijd blijven schrijven!

Martijn Lindeboom, Floris Kleijne en Thomas Olde Heuvelt
Organisatoren Paul Harland Prijs 2014